Під такою назвою пройшов День бібліографії  в бібліотеці-філії №2.  Становлення громадянського суспільства та правової держави в Україні передбачає активну участь молодого покоління у державотворчих процесах. З правовими питаннями ми зустрічаємося дуже часто. Наші повсякденні вчинки часто мають правову оцінку. Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватися своїми правами та добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони.

Протягом  дня бібліотекарі допомагали користувачам розширити свої знання у правовій сфері. Присутні на заході переглянули  відео «Історія права людини». Молодь взяла участь у конкурсній програмі  «Право в запитаннях та відповідях». Учасники гри озвучили вислови відомих людей про право та прийняли участь у конкурсах: «Інтелектуальний штурм», «Юридичний буквар», «Виборче законодавство»,  «Знання — сила», «Запитання від Феміди». Кожен учасник ознайомився з книжковою виставкою   ««Право знати право».

Протягом дня бібліотекарі провели  бесіду «Інтернет в бібліотеці – права в Інтернеті», прес-калейдоскоп «Хрестоматія правознавця»,   презентацію рекомендаційного списку «Чи знаєш ти закон?»

Присутні отримали консультації щодо пошуку потрібної інформації в каталогах і картотеках та мережі Інтернет.