17 лютого у всьому світі буде відзначатися День спонтанного прояву доброти. Не залишилися поза добрими справами і працівники бібліотеки-філії №4, які заохотили своїх користувачів взяти участь у благодійній акції «Арсенал добрих справ», метою якої є поширення «Епідемії доброти», прояв безкорисливої та безмежної доброти до всіх оточуючих , спроба долучитися до якоїсь хорошої справи.

Працівники філії склали список добрих і світлих книг, прочитавши які можна переконатися, що добро переможе, з позитивним зарядом енергії відчинили «Скриньку доброти» з добрими побажаннями та вітаннями усім відвідувачам, приємним сюрпризом для яких було й отримання у дарунок книг з благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу!», присвяченої Дню дарування книг.

Бібліотекарі нагадали відвідувачам, що добро неодмінно повертається, а дотримання правил доброти, як то - допомога тим, хто її потребує, прояв милосердя, вибачення помилок, шанування і повага до інших, - неодмінно врятують світ. Адже, зовсім не складно віддати непотрібні речі тим, хто їх потребує, відвідати притулок для тварин, придбавши корм його чотирилапим мешканцям,  поступитися місцем у транспорті, щиро подякувати, зробити комплімент, і просто подарувати іншому щиру посмішку, покращивши цим настрій на увесь день.

Ми впевнені, що добро переможе, а безкорисні гарні справи неодмінно привнесуть у буденне людське життя тепло, віру, надію та любов, а також переконають, що добро у світі ще існує, треба тільки творити добро самому.