Любов - це почуття, про яке писали у всі віки, яке надихало на  лицарські подвиги й двобої. Під цим словом  вбачаємо – любов до рідної землі, до України, до неньки, до родини. Саме цьому унікальному почуттю - було присвячене ліричне карооке «В нашій родині панує любов », що відбулося бібліотеці-філії №10. Учасники заходу почули прекрасні слова і прекрасні пісні, які слухали з відкритим і чекаючим серцем та зрозуміли ті істини, які не тільки вчать, а перевертають все життя.

Кохання! Це почуття подарувало нам велику кількість пісень, балад, поем, трагедій, а також імен: Беатріче, Лаура, Тетяна Ларіна, Шагане. Ми не знали б їх ніколи. Якби не чудові вірші, створені на їх честь.

Користувачами бібліотеки були прочитані  поезії Ліни Костенко, Лесі Українки, Володимира Сосюри. Панував веселий настрій учасників заходу. А гарні поетичні твори, інтелектуальні конкурси, танцювальні номери, сучасні авторські пісні та пісенний віночок українських народних пісень у виконанні співочого гурту «Берегиня», підняли настрій учасників  та перетворили захід у справжнє свято.