Бібліотеки-філії Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи беруть участь у конкурсі на кращу прибібліотечну територію.

Лідерами у цій справі стали бібліотекарі філії №19.

Бібліотекарі МЦБС висадили на клумбах чудові квіти, які будуть прикрашати фасад бібліотек, додаючи книгозбірням естетичного вигляду.

Провели ремонт фасадів. Бібліотеці-філії №17 із цим пощастило, мабуть, найменше. Не так-то легко добратися до стіни, яка сягає 5 метрів висоти. Але завдяки винахідливості і майстерності однієї з читачок зовнішній вигляд бібліотеки став гарним і привабливим.

Бібліотекарям філії №9 довелося, залучаючи актив бібліотеки, самим ремонтувати бордюри.

У рамках проведення читацького марафону «Зробимо привабливою бібліотеку разом» допомогти бібліотекарям філії № 12 прийшла постійна читачка.

Користувачі та працівники бібліотеки з нетерпінням чекають останнього етапу робіт - фарбування фасаду, щоб побачити свою бібліотеку гарною та оновленою.

Було проведено міні-опитування серед читачів МЦБС щодо покращення вигляду прибібліотечної території. Поради друзів бібліотеки враховані і дуже допомогли.

Працівники філії №5 разом з читачами прибрали вулицю біля бібліотеки, розробили дизайн клумб, придбали та висадили квіти.

Ентузіазм бібліотекарів передався читачам - з’явилися добровільні помічники.

Враховуючі те, з яким чудовим, позитивним настроєм всі працювали, можна сподіватися, що всі квітки приживуться і розквітнуть.

Зробити бібліотеку сучасною та привабливою - кредо бібліотекарів Центральної бібліотеки для дітей. Участь у конкурсі «Краща прибібліотечна територія» додає азарту.

Працівники прибирали подвір’я біля книгозбірні, насаджували квіти. Як результат, гарна клумба милує око читачів та мешканців мікрорайону «Космонавтів».

Перед філією №14 - справжній сад, тому роботи вистачає.

Колектив бібліотеки – філії №15, беручи участь у конкурсі «Краща прибібліотечна територія», намагається зробити її привабливою, креативною та квітучою.

Бібліотекарі філії №18 разом зі своїми читачами садять дерева, прибирають територію, висаджують квіти на клумбах.

Однак найбільша гордість бібліотекарів – дитячий майданчик, який зроблено бібліотекарями разом з читачами на місці колишнього пустиря перед книгозбірнею. І ось, через 15 років, маємо затишний садочок перед бібліотекою, майданчик для ігор і читання з пісочницею для малюків.

Сподіваємось, що бібліотеки Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи стануть більш привабливими для читача. Принаймні, ми над цим активно працюємо.

Тож приєднуйтесь, друзі, до нас та слідкуйте разом з нами за змінами у чарівних квіткових композиціях та зовнішньому дизайні бібліотек.

презентація PowerPoint