Вас вітає центральна міська бібліотека імені Володимира Панченка міста Кропивницького

Викoнавчий кoмітет міськoї ради міста Кропивницького ухвалив рішення про присвоєння імені Володимира Панченка центральній міській бібліотеці.

Володимир Панченко – відомий державний і політичний діяч, науковець, педагог, письменник. У Кропивницькому жив і працював протягом двох десятиліть, залишив по собі великий спадок добрих справ. Місто високо оцінило його заслуги перед громадою, присвоївши звання почесного громадянина.

Бібліотекарі вважають своєю основною метою популяризацію творчого спадку Володимира Панченка, і роблять це різними формами і методами.

Перш за все, дослідницька робота (збір архівних документів, предметів, книжкових колекцій), видавнича діяльність (підготовка і випуск буклетів, листівок), рекламна та партнерська діяльність.

У  фейсбуці  є сторінка «Центральна міська бібліотека імені Володимира Панченка міста Кропивницького»   https://www.facebook.com/KirMCB

Що для нас значить присвоєння імені Володимира Панченка бібліотеці?

  • Ім’я приваблює користувачів
  • Укріплює статус закладу культури
  • Виділяє з числа подібних
  • Увічнює пам'ять непересічної особистості, якою був Володимир Панченко

 

Шановні наші користувачі, колеги, спонсори та партнери!

Ласкаво просимо на наш сайт – віртуальну територію міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького!

Централізована бібліотечна система міста Кропивницького об'єднує 20 бібліотек-філій.

Це визнані громадою культурно-просвітні, інформаційно-дозвіллєві, інноваційні заклади, де звучить слово, музика і пісня, куди приходять читачі незалежно від віку, національності, освіти чи політичних переконань! До послуг користувачів – близько 308 тисяч примірників документів.

Наша бібліотечна система прагне підвищити рівень читацької компетентності населення, а колектив робить усе можливе для заохочення громадян, насамперед дітей та юнацтва, до систематичного читання. Ми працюємо над підвищенням власного іміджу серед міської спільноти.

Бібліотекарі МЦБС вкладають весь свій досвід та знання в підтримку і відродження української культури, у допомогу соціальній адаптації молоді, розвиткові загальної ерудиції, творчих здібностей та обдарувань, формуванню екологічної культури, здорового способу життя.

Сьогодні колектив МЦБС Кропивницького – це колектив однодумців-професіоналів.

Бажаємо нашим користувачам, колегам, партнерам нових успіхів та процвітання!

Сподіваємося, що вам сподобається наш сайт і ви станете його частими відвідувачами.