1 ведучий Добрий день, вельмишановне панство! 

2 ведучий Здрастуйте, дорогі колеги, читачі, друзі бібліотеки!

1 ведучий З Днем бібліотекаря – професійним святом істинних книголюбів і усіх, хто небайдужий до  читання, вітаємо ми, ведучі свята

2 ведучий бібліотекар філії №18 Тетяна …

1 ведучий та бібліотекар філії №19 Вікторія …

2 ведучий Всяке свято, – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Не виняток і цей день, шановні бібліотечні працівники.

1 ведучий Нас прийшли привітати представники місцевої влади, які всіляко допомагають нам, опікуються культурою міста .

2 ведучий Надаємо слово заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ….

(виступ)

1 ведучий А зараз музичне вітання. Шановні друзі, для вас співає лауреат багатьох фестивалів та конкурсів Вікторія …, викладач музичної школи №1.

(виступ)

2 ведучий Наша бібліотечна система  має немало творчих здобутків. Ми добре знані у Києві, отримуємо перемоги у різноманітних конкурсах програми "Бібліоміст", плідно співпрацюємо з Українською бібліотечною асоціацією.

 

1 ведучий Пропонуємо переглянути слайд - презентацію "Від вересня до вересня. Топ - 10 кращих здобутків МЦБС за рік". Увага на екран!

(слайд-презентація)

2 ведучий А зараз настає хвилюючий момент: нагородження переможців Конкурсу бібліотечних сайтів та  блогів.

1 ведучий Конкурс  проводився за двома номінаціями:"Кращий сайт" та "Кращий блог".

2 ведучий Сайти та блоги оцінювалися за великою кількістю критеріїв, серед яких комплексне відображення різних аспектів професійної діяльності бібліотекарів, частота оновлення та доповнення інформації, грамотність та логічність матеріалів.

 

1 ведучий І тепер , нарешті, ми зможемо дізнатися, хто ж переміг.

 

2 ведучий Слово надається начальнику відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради …

 

 

1 ведучий та директору Кіровоградської МЦБС …

(нагородження)

 

2 ведучий А зараз ще одне музичне вітання. Для вас співає ….

(виступ)

1 ведучий Запрошуємо на сцену Світлану …, Ларису …, Ігоря …  -  авторів фільму "Життя в стилі ВЕЛО", який став призером Національного конкурсу "БібліоКіноФест 2.0".

(нагородження)

2 ведучий Бібліотечна професія при всій своїй доступності та простоті залишається однією із  найбільш «закритих». Запитайте в будь-якої людини на вулиці, що робить бібліотекар, і почуєте «Видає книжки».

 

1 ведучий Та що там перехожі. Інколи навіть люди, що займають поважні посади, вважають бібліотечну професію найлегшою, говорячи: "Що вони там роблять у своїх бібліотеках? Сидять, книжки читають"

2 ведучий Сьогодні ми вирішили розвіяти один з міфів про бібліотечну  професію.  Увага на екран.

(слайд-презентація)

1 ведучий Ще один музичний дарунок від наших друзів з дитячої музичної школи №2. Виступає ансамбль "Дикселенд".

(виступ)

 

2 ведучий Дуже популярний сьогодні письменник Олег Рой так сказав про нас , бібліотекарів : "Сегодня День библиотекаря. И я хотел бы поздравить с этим праздником не только служителей храмов книг, но и всех нас. Всех тех, у кого слово «библиотека» тут же рождает в воображении целый букет ярких образов: приглушённый свет, торжественная тишина, нарушаемая лишь шелестом страниц, ровные ряды томов на стеллажах… И запах, этот удивительный, ни с чем несравнимый запах старых книг, который чувствуется в любой библиотеке мира, будь то крупнейшая Британская библиотека в Лондоне или крошечная «изба-читальня» где-нибудь в российской глубинке. В мире есть только три таких удивительных характерных аромата — запах моря, запах театральных кулис и запах библиотеки".

1 ведучий Дуже гарно сказав! Мені подобається!

 

2 ведучий Мені теж! Але те, як він описує нас, бібліотекарів, у мене викликає протест: "Строгие интеллигентные пожилые сотрудницы, в больших очках, с аккуратным седым пучком волос и непременным кружевным воротничком на блузке".

1 ведучий Невже ми такі? Увага на екран!

(слайд-резентація)

2 ведучий Шановні колеги! Ви красиві, граціозні, суперсучасні ! Від імені усіх чоловіків вас вітає викладач музичної школи №1 Денис …

(виступ)

1 ведучий Ще раз щиро вітаємо Вас, дорогі друзі, колеги, з професійним святом. Нехай усі світлі історії про добро і кохання, описані в обожнюваних вами книгах, збудуться наяву і зроблять життя  воістину казковим!

2 ведучий До побачення! До нових зустрічей!