#ДбаюПроГромадськуБезпеку

#АмбасадориБезпеки

Юні користувачі бібліотеки-філії №10  взяли участь у майстерні флікерів «Подбайте про безпеку!». Яка відбувається  в рамках проєкту «Амбасадори безпеки», що втілюється за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.

Під час майстер-класу  учасники навчилися виготовляти флікери своїми руками, познайомилися з варіантами флікерів різноманітних форм, дізналися як можна зробити одяг та сумку ще більш видимими за допомогою світловідбивних стрічок, що відбивають світло в темряві й допомагають швидше побачити пішохода в нічний час. Присутні із задоволенням виготовляли флікери різного дизайну .Майстерня пройшла цікаво і весело. Діти прийшли до висновку, що маленькі значки,або наклейки допомагають водіям побачити пішохода та велосипедиста у нічний час. Що формула безпеки проста – носити флікери,яскравий одяг,взуття зі світло відбивними елементами та обов’язково дотримуватись правил дорожнього руху. Та прийшли до  висновку, що носіння світловідбиваючих елементів – дієвий  спосіб захистити себе та своїх близьких на дорозі.  А також про те, світловідбивачів багато не буває: чим їх більше, тим краще для власної безпеки!

Майстерню флікерів проведено в рамках проекту Громадський хаб «Амбосодори безпеки»,що втілюється Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» за  за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (СUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.