9 червня маленькі читачі центральної міської бібліотеки ім. В. Панченка на свіжому повітрі мандрували «Країною дорожніх знаків». Діти переконалися, що знайомство із такими «вірними помічниками» як світлофор та зебра допомагає краще орієнтуватись на вулицях міста, робить прогулянку безпечною. Маленькі користувачі бібліотеки відповідали на запитання вікторини «Червоний. Жовтий. Зелений», взяли участь у ситуативній грі «Дорожня грамота». Діти відгадували загадки, показали себе справжніми знавцями правил дорожнього руху в іграх «Знайди пару», «Я учасник дорожнього руху».

Бібліотекарі представили книжкову виставку-пораду з цікавими книгами та журналами, які сприяли закріпленню Правил дорожнього руху. Наприклад, книги «1000 і один поворот» з героями - непосидючими зайченятами допомагають засвоїти правила без нудних моралей.

І на завершення для маленьких читачів бібліотекарі провели майстер-клас з виготовлення світловідбивних елементів, отже діти крім корисних флікерів отримали задоволення і гарний настрій.