У День захисту дітей бібліотекарі філії №19 підготували кілька локацій, які розгорнули на території Ліцею «Науковий». Школярі третіх класів створювали патріотичні флікери «У серці Україна» у синьо-жовтих кольорах, як символ миру та надії, усі матеріали були надані в рамках проєкту Амбасадори безпеки #АмбасадориБезпеки.

Найменші крейдою на асфальті малювали свої мрії, які у більшості дітей однакові – сонце, мир та Перемога рідної України, щасливі родини, повернення додому.

Непосидьки та дзиги змагалися в швидкості та спритності у спортивній локації «Веселий м'яч», демонструючи вправність з м'ячем, скакалкою та кеглями у різних командних конкурсах.

Усі охочі, а таких виявилося дуже багато, отримали на згадку аква-тату, які майстерно наносили читачі бібліотеки. Сьогодні найпопулярнішими у дітей  були національний прапор та тризуб, голуби та серця.

Веселий настрій та розваги бібліотекарі подарували усім загонам початкової школи літнього табору, який діє при Ліцею «Науковий», а це більше ніж 100 дітей.