У рамках святкування Дня слов'янської культури та писемності у бібліотеці-філії № 15 відбулася година корисних порад «Буду я навчатись мови золотої». Впродовж заходу наші читачі мали змогу отримати інформацію про засновників слов'янської писемності Кирила і Мефодія, а також взяти участь у грі «Чи правильно ми говоримо?». На свято були запрошені гості - Ольга Полєвіна та Олександр Олефіренко, які ознайомили присутніх зі своєю творчістю. Внесли нотку лірики у свято українські пісні від учнів та викладачів музичної школи №4.
На завершення, в читальному залі бібліотеки була презентована книжково-ілюстративна виставка „Шляхами слов'янської культури". Її мета - вшанування пам'яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія. Чільне місце на виставці зайняла старовинна ікона святих Кирила і Мефодія, а також книжкові видання, які висвітлюють історичні аспекти внеску братів в історію освіти, культури слов'янських народів та розвитку писемності.
День слов'янської писемності та культури - це день, який об'єднує усі слов'янські народи і дає змогу кожному поринути в історію та виховати в собі часточку патріотизму