Бібліотека… Ще здавна вона займала важливе місце у житті людини. В кожному районі нашого міста є невеличка бібліотека, де живуть тисячі мовчазних мудреців.

Бібліотекарі філії №19 провели навігаційний орієнтир «Бібліосервіс» та розповіли користувачам про традиційні та сучасні послуги, які надає книгозбірня.

Діти дізналися, де знайти інформацію про склад бібліотечних фондів та як відслідковувати новинки. Відвідали бібліотечні сторінки в соцмережах та дізналися про конкурси, які тривають серед читачів.

Спектр нових послуг, які пропонують бібліотекарі дуже широкий − від створення блогу до навчань комп’ютерної грамотності; «виїзні» абонементи у школі та дитячому садочку; кваліфікаційні поради батькам та участь дітей у різноманітному змістовному житті культурного закладу.

Захід проходив весело і цікаво. Діти відповідали на питання вікторини «Сторінками історії», грали в гру «Розташуй за алфавітом», брали участь в перегонах «Хто швидше». Через гру «Шукали відповіді». Познайомилися з предметними рубриками електронної бази даних ІРБІС.

На останок присутні зробили висновок: сучасна бібліотека − це комфортний й обладнаний технічно інформаційний центр, що має безліч ресурсів для повсякденних справ і дозвілля всієї родини.