В дитячій бібліотеці-філії №21 відбулася літературна подорож «Казкарка рідної землі» за творчістю української письменниці Оксани Іваненко. Захід був приурочений  110-ій  річниці від дня народження письменниці.
Бібліотекарі ставили за мету не тільки популяризацію творчості О. Іваненко, залучення дітей до читання, до книги, а  й навчити дітей добре бачити і розуміти все навколо, глибоко проникати в складні взаємини між людьми, розпізнавати - хто справжній друг, а хто ворог, і головне – бути чуйним, ніколи не бути байдужим до людей, великими очима бачити і розуміти свої власні недоліки, яких слід позбавитись, щоб стати справжніми хорошими людьми. Адже ці проблеми і були основними темами казок і оповідань для дітей О.Іваненко. Під час заходу бібліотекарі висвітлили основні сходинки біографії письменниці та найбільш видатні її твори. Діти з великим задоволенням взяли участь в грі «Пізнайте героя і казку» та вікторині «Як? Навіщо? Чому?» .
Найбільш «продвинуті» читачики навчилися створювати онлайн-пазли та кросворди за мотивами казок, тим самим  закріпили свої знання, проявили кмітливість і ерудицію, уміння користуватися сучасними гаджетами і  творчо використовувати  прочитане.
Уже давно виросли читачі перших творів Оксани Іваненко. На зміну їм прийшли молодші покоління, які так само щиро захоплюються книжками письменниці.