Новий рік − два слова, які асоціюються зі святковою метушнею та чарами, домашнім затишком і подарунками під новорічною ялинкою. Недостатньо обвішати ялинку новорічними кулями та розвісити гірлянди по стінах. Створити максимум святкового настрою дуже просто − зайнятись прикрашенням вікон до нового року, які перетворять атмосферу в справжню казку.

Працівники нашої бібліотеки-філії № 8, що на «Шкільному», розпочали підготовку до новорічних та різдвяних свят, бо до Нового року залишилось вже не так багато часу. Справжня казка чекає на читачів нашої бібліотеки. Перше, на що звертаєш увагу, як святково прикрашені вікна бібліотеки, нещодавно замінені на нові. Який же Новий рік без сніговика?! Він вже завітав до бібліотеки і гостинно зустрічає всіх присутніх. Також йому компанію складають Дід Мороз та олень під лапатим білим снігом. А на іншому вікні сніговик Олах радує своїм танком перехожих.

Більш дорослу аудиторію зацікавлять матеріали виставки-інсталяції «З Новим роком!», яка презентується на абонементі для масових користувачів. Відвідувачі бібліотеки мають змогу отримати оригінальні ідеї для чудових новорічних подарунків, які можна зробити в домашніх умовах, та як прикрасити оселю і надати їй святковий настрій. Також виставка зацікавить незвичайними рецептами новорічних та різдвяних страв, допоможе прибрати новорічну ялинку, власноруч створити прикраси та багато інших цікавих фактів.

Тож, святковим передноворічним настроєм сповнені як діти, так і дорослі користувачі, які з нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно-різдвяні свята.

Завітайте до бібліотеки!