Запахло святом і засніженим бульваром
Йду в Новий Рік під світлом ліхтарів
Здається, я потрапила під чари
Зими.

Марина Кузьменко

Зима завжди починається по-різному, але всі ми очікуємо від зимової пори сонячних морозних днів, довгоочікуваного лапатого снігу, який перетворює звичайний світ у справжню казку. Дорослі і малі люблять зимову пору, адже взимку ми зустрічаємо Новий рік і інші веселі свята, без яких просто неможливо уявити зиму.

Щоб створити святкову атмосферу і гарний настрій своїм читачам, бібліотека-філія №8, що на «Шкільному», створила книжкову виставку-інсталяцію «Зимова мандрівка країною книг». «Поетична завірюха» закрутить вас віршами, сонетами, баладами, ознайомить з різноманітними поетичними збірками. Шанувальників детективів підхопить «Детективна віхола», заінтригує новими розслідуваннями  та цікавим перебігом подій. «Романтична метелиця»  засніжить книгами про любов, любовні історії – це захоплюючі сюжети про вічні почуття, потаємні бажання, жагу та пристрасть. Коли наближається час новорічних святкувань, потрібно згадати про традиції та обряди зустрічі зимових свят, в цьому вам допоможуть книги та журнали з розділу «Святкова феєрія».

Завітайте до нашої бібліотеки, підберіть собі книгу до смаку. Якщо книга цікава, то відірватися від неї буде не так вже й просто.