Протягом року бібліотекарі регулярно провідували вдома користувачів з групи «Рука допомоги». Ця група об’єднує людей, що через брак здоров’я не можуть ходити до бібліотеки, тож їх обслуговують через книгоносійство. Значну поміч у цій добрій справі надають волонтери. Толстєнкова Віра Лук’янівна, Пєрвий Дмитро Михайлович, Вознік Віра Іванівна, Безугла Олена Володимирівна охоче приносять їм книги для читання, спілкуються та виконують їх різні. Користувачі з цієї групи постійно підтримують телефонний зв’язок з бібліотекарями, діляться своїми враженнями від прочитаного, подіями свого життя.

Наприклад, на початку грудня 80 років тому народилася наша давня і постійна читачка Якубенко Лариса Арсенійовна. Вона вже давно не святкує свій день народження, але бібліотекарі пам’ятають про неї і за доброю традицією намагаються цього дня створити їй атмосферу свята. Відвідавши її з подарунками, побажали здоров’я, гарного настрою та довгих років життя.

Такі «бібліотечні десанти» проводяться регулярно, за що користувачі з найбільш вразливих груп населення дуже вдячні бібліотекарям.

Детальніша інформація про захід на сайті нашої бібліотеки