У рамках Всеукраїнського дня добрих справ #ЩедрийВівторок сьогодні відбувається загальносистемна бібліотечна акція «Шукаю дім» спільно з притулком для тварин "Щасливий Пес" та Організацією захисту тварин «БІМ».

Читачі бібліотеки №18 запрошуються для перегляду світлини тварин, які шукають люблячих господарів, та дізнатися як і коли можна взяти нового друга з притулку додому. Ми знаємо, що такі бажаючі є!

Бібліотека стала учасницею загальносистемної акції «Шукаю дім», мета якої пошук господарів для безпритульних тварин.  Бібліотекарі створили тематичну викладку, розробили візитівки і рекламні листки громадських добродійних організацій для читачів бібліотеки, які можливо захочуть взяти собі улюбленця чи допомогти іншим чином.

Буклети з інформацією та контактами кураторів і притулків кожен бажаючий може взяти з собою та розповісти про цю акцію своїм друзям і близьким.

Також у бібліотеці  кожен зможе ознайомитись з різними благодійними ініціативами, організаціями, фондами міста Кропивницького, до яких можна при бажанні долучитися.

1 грудня протягом дня можна буде записатися до бібліотеки безкоштовно.