З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек працівники філії №4 запросили усіх небайдужих до гарної книги і мудрого слова на День Відкритих дверей «Таємниці бібліотечної полиці».

Розпочався день з бібліотечного сніданку з літературним присмаком, що супроводжувався цікавими розповідями та пізнавальними конкурсами про користь читання під філіжанку ранкової кави.

Якнайповніше розкрити гостям свої книжкові багатства бібліотекарі намагалися, пропонуючи відвідувачам здійснити екскурсію бібліотекою, ознайомитися з новинками літератури, взяти участь у різноманітних конкурсах і вікторинах, віртуально помандрувати найкращими бібліотеками світу, відвідати кіномайданчик тощо.

Номінантами церемонії нагородження «Бібліо-Оскар-2020» стали найвідданіші та найактивніші читачі бібліотеки: Алла та Анжела Молдовану, Олександр Шевченко, Валентина Лиходід, Іван Степаненко, Світлана Шведченко, Алла Панченко, Світлана Палова, Олена Кравченко та інші.

Бібліотекарі прагнуть, щоб користувачі були задоволені і щасливі, а бібліотека завжди залишалася відкритим майданчиком для спілкування, зустрічей з цікавими людьми, простором, де навчання проходить поруч з цікавим дозвіллям, викликаючи позитивні емоції і гарний настрій.