У рамках заходу бібліотекарі ознайомлять відвідувачів з історією бібліотечної справи, найцікавішими бібліотеками світу, бібліотечним фондом та довідниково-інформаційним апаратом філії, з видавничою продукцією бібліотеки.

Відвідувачі бібліотеки ознайомляться з книжковими виставками «Книжкова осінь під парасолькою», «Літературні сезони: Володарює осінь золотава», краєзнавчою виставкою «Відкрий для себе рідне місто».

Бібліотекарі відкриють користувачам таємниці своєї роботи. Відбудеться презентація діяльності бібліотеки в мережі Інтернет (веб-сайту бібліотеки та сторінки в Фейсбук), а також наших відео на YouTube.

Заплановано  заходи і за межами бібліотеки. Бібліотекарі роздаватимуть в мікрорайоні рекламну продукцію з короткою інформацією про бібліотеку та запрошенням до участі у акції «Стань читачем бібліотеки сьогодні». В цей день кожен бажаючий матиме змогу записатись до бібліотеки безкоштовно.

Також цього дня буде проходити акція «День прощення боржника». Користувачі матимуть змогу повернути заборговану бібліотеці книгу 30 вересня, і пеня, нарахована за прострочений термін користування, буде скасована.

Ласкаво просимо до бібліотеки!