Традиційно Міська централізована бібліотечна система на День міста створює святковий настрій для жителів та гостей міста Кропивницького. У 266 День народження у парку Ковалівський бібліотекарі презентували виставки книг та фотографій, присвячених перейменуванню Центральної міської бібліотеки та бібліотеки-філії №6. За сприяння міського голови Андрія Райковича книгозбірні тепер носять імена Володимира Панченка та Леоніда Куценка.

У цей день відвідувачі парку могли познайомитися з роботою бібліотек-філій під час карантину переглянувши фотовиставку «Бібліотека на карантині», отримати прапорці з картинами Андрія Ліпатова та ознайомитися із рекламною продукцією бібліотек. Бібліотечна система підготувала дві фотозони, де всі охочі могли сфотографуватися та безкоштовно отримати роздруковані світлини на пам’ять про свято.

Також бібліотекарі підготували майстер-клас «Лялька-мотанка із серветок», у якому протягом дня брали участь і дорослі і діти. Великою популярністю серед малечі користувався художній розпис по тілу.