Українська поетеса, перекладач, авторка різножанрових книг для дорослих і дітей, громадський діяч, лауреат багатьох літературних премій та відзнак, членкиня Національної спілки письменників  Антоніна Михайлівна Корінь відзначає нині свій день народження.

Почала друкуватися у 1963 році. Вірші і статті ввійшли в колективні збірки «Кроки», «Поезія», «Як звук павутинки», «Віконце» та інші, видані у 80-ті та 90-ті роки.

В 1993 році у Кіровоградському видавництві «Степ», вийшла перша книга віршів «Заворожи мене», а в 1994 році в Центрально-Українському видавництві видана книга дитячого гумору «Веселі дрібнички із сімейної скарбнички», написана у співпраці з сином.

З 1998 року очолює літературно-мистецький клуб «Євшан», веде громадську роботу. На вірші Антоніни Михайлівни написані десятки пісень.

Антоніна Корінь – автор поетичних збірок «Сім нот мінору», «Віку мого день», «Шукаю папороті цвіт», «За руки – по райдузі: синусоїда кохання», «Монолог метелика», «Чому у сойки крила голубі», «Стежками століть», «Як стати другом?», «Неписаний закон зорі» та інші.

Щиро вітаємо Антоніну Михайлівну з днем народження, бажаємо міцного здоров’я, цікавих зустрічей, творчих здобутків.

А усіх охочих запрошуємо до нашої бібліотеки захопитися і насолодитися чарівною і мелодійною творчістю незрівнянної Антоніни Корінь.