Центральна міська бібліотека для дітей організувала для своїх читачів святкову зустріч з новими книгами, такими різними і ду-у-уже цікавими.

Протягом дня відвідувачі знайомилися з  виданнями, які були представлені  блоками: «Книги для розуму», «Маленьким дослідникам», «Батьківські секрети», «Україна дивовижна» та ін.

Специфіка проведення Дня нової книги в умовах карантину особлива: дезінфекція рук, маски і що найскладніше, тримати дистанцію. Бібліотекарі впоралися на всі 100%. Вони акцентували зусилля на роботі з кожним читачем. Проводили індивідуальні бесіди, експрес-огляди новинок, бліц-опитування «Книга, яка тебе вразила». Ганну Требененко, матусю підростаючої доньки, вразила книга «Як пригорнути кактус».  Автор цієї книги Анна Гресь дає слушні поради батькам  - як бачити у своїй дитині хороше, навіть, якщо цього не видно.

Непідробну радість у Козелець Єлизавети, прихильниці потеріани, викликала книга «ГАРРІ ПОТТЕР: ІСТОРІЯ МАГІЇ». Це справжнє подарункове видання, де представлено скарбницю магічних артефактів, а також чернетки рукописів та оригінали рисунків Дж. К. Ролінґ. Єлизавета, як і її улюблена героїня Герміона, дотримується стилю «Коли сумніваєшся - біжи в бібліотеку».

Впродовж заходу усі бажаючі могли взяти участь у безпрограшній літературній лотереї.