У міській бібліотеці №9 15 липня  презентували книжкову виставку « Там, де земля горить», яка містить матеріали про мужніх українців, котрі  виборють та відстоюють  свободу і незалежність України.

Виявляється, життя інколи справді ділиться на «до» і «після». І буває це не десь за обрієм чи в далекій країні. Усе це трапилося з нами, на нашій українській землі. Де прапор – кольору осіннього степу та блакитного неба. А ще чорної землі та розмитої багряної крові. Один, як свідчення нашої чистоти і незбагненності. Інший – упертої боротьби за омріяну свободу.

Більшість своїх героїв ми знаємо в обличчя. Про них багато написано і сказано. Але героями не народжуються, героями стають.

На книжкова виставці представлені  книги , фотодокументи, альбоми  в яких  витяги з Указів Президента України  про присвоєння воїнам посмертно звань, нагороди, складені бібліографічні списки з посиланнями на джерела, які доповнюють інформацію  про загиблих Героїв – учасників АТО,  наших краян.

Кожного дня, щогодини Україна завдяки таким чоловікам-відчайдухам, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо у Бога одного: аби вони живими і здоровими якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин, дітей.