Фартушки для хазяєчок

Понад 500 жителів Арнаутового, Никанорівки, Масляниківки зібралися на свято мікрорайонів. Депутат міської ради Вадим Дрига запросив виступити з концертною програмою міський професійний духовий оркестр. Колектив бібліотеки №7 та голови квартальних комітетів Г. Перевозна і Л. Береза організували з жителями виставку вишивок і плетіння. Господині принесли на виставку кондитерські вироби, гарбузові каші з родзинками, рисом, пшоном, яблуками.

Порадував своїми піснями жіночий ансамбль «Черемшина» Масляниківського Будинку культури під керівництвом художнього керівника Л. Івасютіної. Бібліотекарка В. Боцман організувала дитячий конкурс малюнків на асфальті. Кожному учаснику вручили солодощі. Дивовижею свята став концерт духового оркестру. Сивочолі гості танцювали вальс, танго – танці своєї молодості.

Під кінець свята хазяєчки пригощали гостей своїми виробами. А депутат вручив кожній учасниці виставки чудові фартушки.

Всім дуже сподобалося наше свято.

 

Стороннім вхід дозволен!

Наш край Кіровоградщина. Година краєзнавства пройшла в бібліотеці №16. Поповнити свої знання про рідне місто прийшли учні гімназії новітніх технологій навчання. Мова йшла про історію заснування, славетних земляків – корифеїв українського професійного театру, літературу та архітектуру рідного міста. Подача інформації в ігровій формі та заохочувальні призи створили комфортні умови для засвоєння інформації.

(Наталія Чернявська)

«Я – громадянин, я – житель свого міста». Так назвали свій захід працівники бібліотеки №12. Користувачі книгозбірні взяли участь у марафоні «Пройдемося вулицями рідного міста», ознайомилися з літературними новинками, «пройшлися» туристськими стежками Кіровоградщини. А читачка Оленка в образі циганочки разом з бібліотекарями запрошувала мешканців мікрорайону взяти участь у акції «Здивуй друзів – запишись у бібліотеку»

 

День відкритих дверей пройшов у бібліотеці №16. Святкове оформлення фасаду та музичний супровід привертали увагу перехожих. Їм роздавали рекламні візитки книгозбірні та пропонували залишити запис на святковому стенді побажань рідному місту. До бібліотеки завітали учні шкіл мікрорайону.