Учись у дружбі жити! Чи вміємо ми шанувати і поважати своїх друзів? Саме про це говорили на круглому столі працівники бібліотеки №1 та вихованці оздоровчого табору «Веселка» школи №29. Діти цікаво розповідали про своїх друзів, малювали словесні портрети. Всі разом зробили висновок: Щоб могли ми гарно жити, треба вчитися  дружити".

«В полоні ілюзій». Така тема диспуту про шкідливі винаходи людства – алкоголь, наркотики, тютюн, - який відбувся в бібліотеці №9. До зустрічі була підготована книжкова виставка «Мана століття». Найбільше суперечок викликало питання про звички взагалі та як їх позбутися.

Парад вітамінних шедеврів. Незвичайний майстер-клас для майбутніх господинь відбувся в бібліотеці №21. Карвінг – мистецтво фігурної різьби овочів і фруктів. Читачі навчалися створювати квіткові композиції з помідора, редиски, лимона чи апельсина. Відшукати красу в звичайній моркві чи огірку, звичайно ж, непросто! І тут знадобилися творчі здібності та фантазія учасників. Спробуйте і ви порадувати себе і своїх близьких естетично оформленою стравою.

Свято кульбабок влаштували у бібліотеці №12 для шестикласників школи №13. Діти дізналися багато цікавих фактів про кульбабки, переглянули відеоролики, навчилися готувати салати та варити варення з кульбабок. Розгадували загадки, грали в різноманітні ігри. А нагородою за перемогу в конкурсній програмі кожен отримував маленьке сонечко – жовту кульбабку та смачні цукерки.

 

Наше місто. – 2015. – 25 червня. – с.4.