Пам’яті Небесної сотні. Захід-реквієм підготували разом із школярами у бібліотеці №9. Герої Небесної сотні є прикладом для кожного свідомого українця. Пам’ять про них иає зупинити тих, хто нині розпалює інше протистояння.

 

Флешмоб «Дитячі голоси за мир» відбувся у бібліотеці №21. Діти виконали авторську пісню «Матінко-Україна» та записали відео звернення до українських воїнів.

«Зима весну зустрічає». Поетичну мандрівку на цю тему провів колектив бібліотеки №1 для четверокласників школи №29. Діти декламували вірші про зиму та весну, взяли участь у вікторині, подивилися відео сюжет «Стрітення Господнє»

Заходи до дня закоханих пройшли у книгозбірнях міста. Вечір «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я» у бібліотеці №19 мав незвичну форму – тертулія. З іспанської означає вечір поезії та музики про кохання. Ця форма чудово підійшла дійству. Кіровоградські поети Артем Луценко та Кирило Поліщук читали вірші про кохання. Потім разом із Сергієм Цигульським та Олею Алєксєєнко (гурт «Приходьте завтра») грали власні романтичні композиції. У центральній міській бібліотеці пульсувало «Книжкове серце», з яким люблять фотографуватися користувачі. Майстер-клас із виготовлення незвичайних подарунків провели в бібліотеці №5 для молодших школярів.

Ярмарок професій пройшов у бібліотеці №8. Спеціаліст міськрайонного центру зайнятості Тетяна Ребець ознайомила молодь із професіями, які мають попит на ринку праці. Зорієнтувала у виборі професії за знаком зодіаку, провела тестування.

Тільки родина як зірка єдина. Бібліотека №15 запросила 14 лютого на гостини першокласників та їхніх батьків. Сімейне свято об’єднало й зачарувало. І ще раз довело: мама, родина, Батьківщина – найвищі цінності, які залишаються в серцях назавжди.

 

Наше місто. – 2014. – 19 лютого. – с.4.