Любов – прекрасне почуття, доросле і мудре. Перша закоханість, розбите серце – це теж не просто так. Саме цьому унікальному почуттю – закоханості – була присвячена розважальна шоу-програма «Під знаком Купідона», що відбулася у Кіровоградській бібліотеці-філії №10.

Веселий настрій юних користувачів бібліотеки, гарні поетичні твори, чарівна музика, цікаві конкурси – це все перетворило захід у справжнє свято.

У конкурсах «Візитка», «Знайомство» пари-учасники розповідали глядачам, що вони знають один про одного. Захопила учасників незвичайна, весела гра «Арочка» та конкурси «Етикет», «Аматорський» - де за допомогою пантоміми показали чудову рису – уміння зрозуміти іншого. А літературна гра з глядачами «Ще раз про кохання» перевірила знання вітчизняної та зарубіжної літератури.

Зачарували присутніх своює грою учасники драматичного гуртка Іван Осташ, Олена Мацибока, які грали Мавку та Лукаша в інсценізації уривку з «Лісової пісні» Лесі Українки.

Не менше захоплення викликали конкурси «Саморобок», «Танець романтичної пари», оголошення переможців у різних номінаціях. «Ідеальною парою» стали учні Кіровоградської ЗЩ №12 Діана Яцків та Михайло Петренко, а «парою глядацьких симпатій» - Олена Мацибока та Володимир Ільницький. Переможці отримали призи, а всіх учасників свята пригостили солодощами.

 

Наталія Анісімова

 

Освітянське слово. – 2015. – лютий. – с.8.