До Міжнародного жіночого дня колектив бібліотеки-філії №10 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи запросив жінок на літературно-музичну вітальну «Її величність – жінка», щоб привітати із найніжнішим, найсвітлішим, найкращим серед усіх свят.

 

Учасники заходу читали вірші Тараса Шевченка, Валентини Царук, Галини Лисої та гуморески українських поетів. Звучали душевні пісні у виконанні самодіяльного аматорського гурту «Берегиня» під керівництвом Бориса Притули та юних користувачів бібліотеки, а участь у конкурсах: активізували глядачів.

Нелегким було життя наших матерів, бабусь. На їхню долю випали голод, війна, розруха. І в наш час жінки чекають повернення зі сходу нашої країни, героїв АТО. Серед кіровоградських матерів – Анна Гаваза, Ніна Кириченко, Катерина Чернігова та інші чекають своїх синів. Ми бажаємо їм терпіння, віри та надії на швидке повернення воїнів додому.

Колектив бібліотеки намагався підняти настрій присутнім жінкам і висловити все, що відчуваємо до них: повагу, шану, ніжність, відданість, любов.

 

Освітянське слово. – 2015. – березень. – с.2.