Ялинка з книжок прикрасила бібліотеку

Ялинка з книжок прикрасила бібліотеку №9. На ній – різдвяна зірка, янголята та казкові звірята. Новорічний настрій також створюють ялинки з паперу, мережива, ком пакт-дисків, ґудзиків, тканини, квасолі, кукурудзи та інших підручних матеріалів. Такий арт-дизайн створили працівники книгозбірні разом з активістами.

(Олена Дворецька, завідувачка бібліотеки)

 

Штаб святого Миколая розташувався в бібліотеці №9. Тут діє акція «Подаруй воїну солодощі». Звернулися до всіх небайдужих, запропонували принести різні солодощі, наприклад пряники, сік, пакетики чаю та кави, цукерки, шоколад. Зібрані посилки-подарунки для солдатів будуть передані в зону бойових дій.

 

Тиждень правових знань пройшов у бібліотеках міста. У бібліотеці №2 ім. Тобілевича розмову на тему «Кому закон писаний» із учнями училища №4 провела спеціаліст з правових питань міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Вітковська. Бібліотека №12 допомогла маленьким читачам дізнатися про свої права та обов’язки на прикладах ситуацій із казок та мультфільмів.

Правовою стежиною разом із казковими героями пройшли діти у бібліотеці №8. Восьмикласники школи №32 взяли участь у конкурсі правознавців, який влаштувала бібліотека №4.

На інформпорталі «Світ юридичних професій» у бібліотеці №19 читачі розширили свої знання про юридичні спеціальності. Зокрема дізналися, як стають слідчим, прокурором, адвокатом, суддею, нотаріусом та юрисконсультом.

 

Про щасливе материнство говорила в бібліотеці №2 спеціаліст у галузі репродуктивного здоров’я Світлана Галета з ученицями училища №4. Вона пояснила, що саме від жінки здебільшого залежить атмосфера взаємної любові, сердечності й простоти в родині. Дівчата ознайомилися з викладкою літератури «Для майбутніх матусь».

 

Наше місто. – 2014. – 18 грудня. – с.4.