Інформаційний стенд «Хоробрі серця»

 

Інформаційний стенд «Хоробрі серця» презентували у бібліотеці №9. Його мета – виховання шанобливого ставлення до Героїв «Небесної сотні», воїнів, загиблих у боротьбі за свободу та цілісність України.

«Шевченко в моїй оселі» - таку акцію провели працівники бібліотеки №19. Протягом жовтня читачі надсилали на електронну адресу бібліотеки фото світлини, демонструючи сімейні раритетні видання «Кобзаря». Усі учасники, а це читачі від п’яти до чотирнадцяти років, отримали на пам’ять розроблені бібліотекарями іменні закладки «Кобзаря величне слово».

Інтернет: Що? Де? Коли? З історією виникнення мережі Інтернет та можливостями спілкування в соціальних мережах ознайомили молодших учнів 1-4 класів школи «Ор-Авнер» працівники бібліотеки №12 під час віртуальної подорожі «Інтернет: Що? Де? Коли?» Маленькі користувачі постаралися запам’ятати основні правила безпечного Інтернету: розповідати батькам та дорослим про свої дії в мережі; поводитися чемно і не ображати інших; не зустрічатися із незнайомими он-лайн друзями особисто; запитувати в дорослих, якщо не впевнений в інформації з мережі.

 

Наше місто. – 2014. – 6 листопада. – с.14.