Традиції сімейного читання благодатно впливають на духовне зміцнення родинних зв’язків. У бібліотеці №12 пройшов день сімейного читання «З мамою і татом до бібліотеки». Діти разом з батьками переглянули нові книги, взяли участь у літературній грі «З якої казки», подивилися цікаві мультики. Наприкінці зустрічі дорослі отримали буклет «Яку книгу запропонувати дитині», а малеча – пам’ятку «Як поводитися з книгою».

«Минуле України на книжкових сторінках». День бібліографії на таку тему пройшов у центральній бібліотеці для дітей. Були літературна вікторина «Незалежна і єдина – наша ненька Україна», інформаційна довідка «Українці за кордоном», шевченківські читання «Довгим шляхом боротьби і мрій» та багато іншого. Бібліотекарі наголосили: ми є свідками великих перетворень, що відбуваються у нас. Бережімо волю і незалежність України!

«Україна – це моя країна». Літературно-музична година пройшла у бібліотеці №4. Кожен зміг висловити свої думки щодо сьогоднішньої політичної ситуації в Україні. Обговорили позитивні зміни, що сталися в свідомості українців останнім часом. Діти у вишиванках читали вірші, відповідали на питання вікторини щодо минулого і сучасного нашої Батьківщини. Бібліотекарка читального залу провела огляд книжкової виставки «Моя Україна: подорож в історію».

 

Завідувачка бібліотеки Ірина Абрамова

 

Патріотична бесіда «Твоє майбутнє починається сьогодні» та вікторина «Символи віри та надії» відбулися у бібліотеці №8. Також була оформлена книжкова виставка «Україно, мій коханий краю».

 

Наше місто. – 2014. – 4 вересня. – с.4.