«Закон і я». Правову абетку для маленьких читачів провели у бібліотеці №19. У ігровій формі діти дізналися про Конвенцію прав дитини. Її основні статті проголошують право на життя, на повноцінне харчування, на любов і піклування, на ім’я, освіту та відпочинок. Хлопчики та дівчатка розповідали вірші, розіграли сценку, відповідали на запитання вікторини.

 

Книжковий хіт-парад «Ностальжі» влаштували у бібліотеці №7. Книги забуті, але знайомі й улюблені можуть тут знайти відвідувачі. Хоч і написані давно, вони не втратили своїх художніх якостей. Читати їх, як і раніше, цікаво. Такі книги немов живі! Усіх, хто цікавиться хорошою літературою, хоче познайомитися з книгами, якими зачитувалося не одне покоління, бібліотека запрошує відвідати виставку «Ностальжі».

Олена Дворецька, завідувачка філії).

 

«Україно моя! Я для тебе на світі живу!» Під таким девізом провела історичний вечір бібліотека №7 у Масляниківському будинку культури. Тут була і книжкова виставка-діалог «До Конституції з повагою, до влади з надією». Учасники художньої  самодіяльності під керівництвом художнього керівника Оксани Константинової подарували чудовий концерт. Зі сцени линули українські пісні та вірші про Батьківщину.

Завідувачка бібліотеки Лариса Бардакова